PREMIS IMPULS FP

L’E-Connect, el concurs per impulsar l’emprenedoria i la innovació entre l’alumnat de cicles formatius de Vilafranca, obté el primer premi Impuls FP del departament d’Ensenyament de la Generalitat, en la categoria d’emprenedoria CF de Grau Mitjà 

El divendres 23 d’abril, es va fer l’acte telemàtic de lliurament de premis del primer concurs territorial ImpulsFP en què hi han participat centres de tot l’àmbit territorial de Barcelona que realitzen projectes innovadors i/o emprenedors. 

L’Institut Eugeni d’Ors s’hi va presentar en la modalitat d’emprenedoria, amb el projecte E-Connect, i en la d’innovació, amb el projecte InnoWine, i va obtenir el primer i el tercer premi respectivament. 

L’E-Connect, és un concurs que premia la creativitat, el procés d’ideació, creació i exposició de les millors solucions als reptes plantejats per tres empreses del territori. Va iniciar-se el curs 19-20 i gràcies a l’èxit i els bons resultats entre les persones que hi van participar, el curs 20-21 s’ha celebrat la segona edició. Està liderat des de l’Institut Eugeni d’Ors i obert a la participació de l’alumnat dels centres educatius de Cicles Formatius de Vilafranca del Penedès.  Enguany també hi ha participat l’Escola Municipal d’Art Arsenal. 

Des de l’INS Eugeni d’Ors volem agrair la implicació, un any més del servei de Promoció Econòmica , el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la participació de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). I també les empreses que han participat en les dues edicions: XTA-Xarxa de Telecomunicacions Alternatives, la cooperativa ACTUA i els celler Miquel Torres (1a edició ) i el grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem, l’empresa de cartró ondulat i embalatges ONDUNOVA dels Monjos i el servei de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca (2a edició). D’altre banda, felicitar i agrair l’esforç i la dedicació de l’alumnat participant per dur a terme els projectes.

Esperem poder seguir fent moltes més edicions i consolidar el concurs com un referent d’emprenedoria en el nostre territori.

Podeu recuperar l’acte en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=8VDsEzJkxyc

Si no voleu veure tota la sessió, d’una banda, a l’instant 1:35:25 (https://youtu.be/8VDsEzJkxyc?t=5725), trobareu la presentació del projecte innoWine, a càrrec del professor Rubén Nadal, i seguidament la del projecte e-Connect, a càrrec del professor Aleix Manchó. Per últim, a l’instant 2:23:15 hi trobareu el lliurament de premis (https://youtu.be/8VDsEzJkxyc?t=8590).