FAQs

Què és l’e-connect?

És un esdeveniment que eS celebrarà des del 9 de març fins al 14 de maig de 2021. Els objectius del concurs són:  
– En l’alumnat, FOMENTAR la iniciativa emprenedora, la creativitat i la innovació, així com la inserció laboral i professional. 
– En les empreses, FOMENTAR el coneixement del potencial de l’alumnat del centre, i facilitar la solució innovadora dels reptes presentats.

On es celebrarà l’esdeveniment?

L’esdeveniment es celebrarà de manera virtual utilitzant eines i plataformes accessibles per tothom.

Preu de la inscripció?

La inscripció és totalment gratuïta, tant per l’alumnat com per als centres.

Necessito ordinador?

L’esdeveniment es celebrarà virtualment, per tant, és necessari l’ús de l’ordinador.

Necessito una connexió a Internet?

L’esdeveniment està planificat de celebrar-se telemàticament, per tant, la connexió a Internet és necessària.

Qui podrà participar a l’esdeveniment?

Podrà participar l’alumnat major de 16 anys que estigui estudiant Batxillerat o un Cicle Formatiu de qualsevol especialitat, tant de grau mitjà com superior.

On puc trobar les bases?

EN EL SEGÜENT DOCUMENT PDF TROBAREU EL REGLAMENT DE L’E-CONNECT:

Com es formen els grups?

A l’iniciar l’esdeveniment cada participant escollirà els reptes on vol participar per ordre d’interès i automàticament es formaran els grups interisciplinaris i mixtes.

Quins tipus de reptes hi trobarem?

Els reptes seran de tota mena d’especialitat, com per exemple: màrqueting, informàtica, salut, fabricació, electrònica, automoció o química entre d’altres. I les solucions podran ser de tota mena, des de productes, programari, serveis, creacions artístiques, etcètera. No hi ha límit a la vostra creativitat i originalitat.

Quins premis podràs guanyar?

Aquesta sorpresa es comunicarà al llarg de l’esdeveniment.

Perquè participar?

L’e-connect és un esdeveniment d’idees innovadores, creatives i emprenedores en resposta a reptes reals on podràs mostrar les teves habilitats a grans empreses de l’entorn de Vilafranca del Penedès.

Qui organitza l’esdeveniment?

El repte està organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de l’institut Eugeni d’Ors, amb la col·laboració i la participació dels instituts de Vilafranca del Penedès participants.

I la meva imatge?

L’organització es compromet a fer un ús d’acord a la normativa vigent i amb finalitats de difusió de l’esdeveniment sense ànim de lucre. Per aquest motiu, per participar és necessari firmar el document oficial de cessió d’imatge. Aquest document el trobaràs en la següent carpeta on podràs descarregar-lo. Has de triar el document adient a la teva modalitat de participació segons siguis estudiant menor d’edat, estudiant major d’edat o docent:

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes