QUÈ ÉS ECONNECT?

1. Presentació

L’Institut Eugeni d’Ors, en col·laboració amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Departament d’Educació de Vilafranca del Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), presenta la segona edició d’E-connect!, que premia idees emprenedores, innovadores i creatives de l’alumnat dels centres educatius de Batxillerat i Cicles Formatius de Vilafranca del Penedès, en resposta a:

  • Reptes presentats per tres empreses participants en l’esdeveniment.

Les empreses participants:

3 Jornades, 3 Reptes i 3 empreses!

En aquesta edició es premiarà aquelles idees que proposin solucions als reptes plantejats per les empreses, ideant-les i prototipant-les a través de l’Eina SCOPE de Model de negoci. Les solucions plantejades a més, s’hauran de relacionar amb algun dels Objectius de Desenvolupament sostenible definits per Nacions Unides.

2. Objectiu

Els objectius dels premis són:

  1. En l’alumnat, fomentar la iniciativa emprenedora, la creativitat i la innovació, així com la inserció laboral i professional. 
  2. En les empreses, fomentar el coneixement del potencial de l’alumnat del centre, i facilitar la solució innovadora dels reptes presentats.

3. Bases

Podeu trobar les bases del concurs en el següent document:

Per participar és necessari firmar el document oficial de cessió d’imatge. Aquest document el trobaràs en la següent carpeta on podràs descarregar-lo. Has de triar el document adient a la teva modalitat de participació segons siguis estudiant menor d’edat, estudiant major d’edat o docent:

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes